top of page

Wat we doen

Relocation & Logistics Support

Beams.png

Een eerste oproep om uw project te begrijpen. Om de omvang en reikwijdte van uw renovatie te kunnen bepalen, hebben wij inzicht in uw wensen nodig. Zo kunnen wij het traject starten om waar nodig het juiste team van aannemers, architecten, interieurontwerpers en projectmanagers samen te stellen.

In de pre-constructiefase analyseren aannemers conceptuele tekeningen, schatten ze de kosten in en stellen ze tijdlijnen voor renovaties voor. In deze fase wordt u een gedetailleerd voorstel gepresenteerd, waarin de werkzaamheden en planningen aan de orde komen. Na het verfijnen van het voorstel op basis van feedback van de klant, wordt de fase afgesloten met de ondertekening van het voorstel/contract, waardoor duidelijkheid ontstaat voordat de bouwfase begint.

De klant kan ervoor kiezen om het project zelf te beheren, of om nuspace te blijven gebruiken waarbij wij de controle overnemen, wat de verschuiving naar de ontwerp- en bouwfase markeert. Het ontwerper-, architect- en projectmanagementteam houdt nu toezicht op de taken, beheert de middelen en zorgt voor een naadloze voortgang van het project.

Home Renovations & Design

Expat Administrative Assistance

Pricing

To engage our services comes at a fixed fee of €595 excl. VAT. This fee covers the facilitation of our services and introductions to our trusted third parties. It includes managing these processes on your behalf, arranging logistics, taking deliveries if needed, and coordinating with third parties. For our administration services, the cost is calculated based on your specific needs and will be quoted separately.

 

This ensures you receive personalized assistance tailored to your unique requirements, without any unnecessary costs. Let us handle the details, so you can focus on settling into your new home.

Creëer uw droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over uw project.

bottom of page